Άρθρα

18
Jun

Εκθέσεις Detrop (Θεσσαλονίκη) & Foodexpo (Αθήνα) 2015

Η εταιρία μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στις εκθέσεις DETROP&FOODEXPO που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Η DETROP διεξήχθη στον χώρου του Διεθνούς Εκθεσιακού Χώρου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαμε με τρεις παρουσιάσεις στα περίπτερα δεκατρία (13) με μεμονωμένο περίπτερο, δεκαπέντε (15) μέσα στον χώρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων Ποτών Εξωτερικού ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ και δώδεκα (12) στον χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Η FOODEXPO διοργανώθηκε στον Athens Metropolitan Expo όπου συμμετείχαμε με μία παρουσίαση στο Hall 3 και stand F43. Η προσέλευση ενδιαφερόμενων από την εσωτερική αγορά και την αγορά του εξωτερικού είχε αποτέλεσμα την συνάντηση με νέους πιθανούς πελάτες και την διεξαγωγή αρκετών B2B συναντήσεων.

Παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες από τις δύο εκθέσεις.


Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος).


Ο κύριος Τσαρουχάς Γεώργιος (Τμήμα Παραγωγής), η δ. Ευγενία Τσαρουχά (Τμήμα Πωλήσεων) και η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ανδρεάδου Πλουμιστή και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου.
 

Σχετικά Νέα

Έκθεση Detrop 2013
13
May

Έκθεση Detrop 2013

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΕ συμμετείχε στην έκθεση της DETROP 2013 που πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Έκθεση Sial 2012
25
Oct

Έκθεση Sial 2012

Η εταιρεία μας συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL 2012 στο Παρίσι το χρονικό διάστημα 19 με 23 Οκτωβρίου 2012.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΕ στην FOODEXPO 2018
20
Mar

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΕ στην FOODEXPO 2018

Από την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Ready?" με τον Νίκο Υποφάντη.