Συνταγές

18
Jun

Εκθέσεις Detrop (Θεσσαλονίκη) & Foodexpo (Αθήνα) 2015

Η εταιρία μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στις εκθέσεις DETROP&FOODEXPO που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Η DETROP διεξήχθη στον χώρου του Διεθνούς Εκθεσιακού Χώρου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαμε με τρεις παρουσιάσεις στα περίπτερα δεκατρία (13) με μεμονωμένο περίπτερο, δεκαπέντε (15) μέσα στον χώρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων Ποτών Εξωτερικού ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ και δώδεκα (12) στον χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Η FOODEXPO διοργανώθηκε στον Athens Metropolitan Expo όπου συμμετείχαμε με μία παρουσίαση στο Hall 3 και stand F43. Η προσέλευση ενδιαφερόμενων από την εσωτερική αγορά και την αγορά του εξωτερικού είχε αποτέλεσμα την συνάντηση με νέους πιθανούς πελάτες και την διεξαγωγή αρκετών B2B συναντήσεων.

Παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες από τις δύο εκθέσεις.


Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος).


Ο κύριος Τσαρουχάς Γεώργιος (Τμήμα Παραγωγής), η δ. Ευγενία Τσαρουχά (Τμήμα Πωλήσεων) και η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ανδρεάδου Πλουμιστή και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου.
 

Σχετικά Νέα

Νέες ημερομηνίες για την Foodexpo 2020!
28
Feb

Νέες ημερομηνίες για την Foodexpo 2020!

H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO 2020 μετατίθεται για 16-18 Μαΐου λόγω των πρόσφατων εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊου.

Έκθεση Anuga 2013
16
Oct

Έκθεση Anuga 2013

Από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου η εταιρία μας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Anuga 2013 στην Κολωνία (Γερμανία) για τη προώθηση των προϊόντων μας.

Η συμμετοχή μας στην FOODEXPO 2019
03
May

Η συμμετοχή μας στην FOODEXPO 2019

Η εταιρεία μας όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2019 στην Αθήνα!