Άρθρα

18
Jun

Εκθέσεις Detrop (Θεσσαλονίκη) & Foodexpo (Αθήνα) 2015

Η εταιρία μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στις εκθέσεις DETROP&FOODEXPO που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Η DETROP διεξήχθη στον χώρου του Διεθνούς Εκθεσιακού Χώρου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαμε με τρεις παρουσιάσεις στα περίπτερα δεκατρία (13) με μεμονωμένο περίπτερο, δεκαπέντε (15) μέσα στον χώρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων Ποτών Εξωτερικού ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ και δώδεκα (12) στον χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Η FOODEXPO διοργανώθηκε στον Athens Metropolitan Expo όπου συμμετείχαμε με μία παρουσίαση στο Hall 3 και stand F43. Η προσέλευση ενδιαφερόμενων από την εσωτερική αγορά και την αγορά του εξωτερικού είχε αποτέλεσμα την συνάντηση με νέους πιθανούς πελάτες και την διεξαγωγή αρκετών B2B συναντήσεων.

Παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες από τις δύο εκθέσεις.


Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος).


Ο κύριος Τσαρουχάς Γεώργιος (Τμήμα Παραγωγής), η δ. Ευγενία Τσαρουχά (Τμήμα Πωλήσεων) και η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).Ο κύριος Τσαρουχάς Απόστολος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ανδρεάδου Πλουμιστή και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου και η δ. Τσαρουχά Ευγενία (Τμήμα Πωλήσεων).


Η δ. Δέσποινα Τσαρουχά (Τμήμα Οικονομικό).


Ο κύριος Τσαρουχάς Χρύσανθος (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και η κυρία Ευμορφία Κεσκεσιάδου.
 

Σχετικά Νέα

1o Ελληνο-Ρωσικό Φόρουμ Ερμής
20
May

1o Ελληνο-Ρωσικό Φόρουμ Ερμής

Η εταιρία μας συμμετείχε στο Ελληνο-Ρωσικό Φόρουμ που διοργανώθηκε στις 16 & 17 Μαΐου 2013 στο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχουμε στην έκθεση PLMA 2019 (Άμστερνταμ)
06
May

Συμμετέχουμε στην έκθεση PLMA 2019 (Άμστερνταμ)

Στις 21-22 Μαΐου η εταιρεία μας θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2019 στο Άμστερνταμ.

Η συμμετοχή μας στην FOODEXPO 2019
03
May

Η συμμετοχή μας στην FOODEXPO 2019

Η εταιρεία μας όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2019 στην Αθήνα!