Συνταγές

04
Jun

Βραβείο Superior Taste Award για τις Πιπεριές Ψητές Κόκκινες σε άλμη "μακεδονική γη"


Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, η διεθνής βράβευση «Superior Taste Award» που έλαβε για φέτος η εταιρία «ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΕ» ,για το προϊόν Πιπεριές Ψητές Κόκκινες σε άλμη «μακεδονική γη» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) με έδρα τις Βρυξέλλες. Η εν λόγω βράβευση αποδεικνύει έμπρακτα την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του προϊόντος, κατατάσσοντας το σε ένα από τα πιο γευστικά και ποιοτικά προϊόντα διεθνώς.

Μέσα από μια διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας, επιλεγμένοι chefs και sommeliers, αναγνωρισμένοι από τις καλύτερες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών, δοκιμάζουν και βαθμολογούν χιλιάδες προϊόντα ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Για φέτος το προϊόν Πιπεριές Ψητές Κόκκινες σε άλμη «μακεδονική γη» ξεχώρισε και βραβεύτηκε από τους κριτές με δύο αστέρια για την εξαιρετική γεύση και ποιότητα του, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της εταιρίας για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης στους καταναλωτές.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από 100% ελληνικής προέλευσης κόκκινες πιπεριές στην έδρα της εταιρίας στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης που εδρεύει στις Βρυξέλλες, είναι από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο που έχει ως στόχο τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες από 16 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων της Ευρώπης.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Χρύσανθος Τσαρουχάς, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς καθώς και μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων τόσων χρόνων, η διάκριση του συγκεκριμένου προϊόντος που παράγει η εταιρία μας από το 1998 . Η παραγωγή άριστων προϊόντων είναι μια συνεχής προσπάθεια και κύριο μέλημα μας. Χαιρόμαστε πραγματικά που αυτή η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και αναγνωρίζεται διεθνώς».
 

Σχετικά Νέα

Έκθεση Detrop 2013
13
May

Έκθεση Detrop 2013

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΕ συμμετείχε στην έκθεση της DETROP 2013 που πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Εκθέσεις Detrop (Θεσσαλονίκη) & Foodexpo (Αθήνα) 2015
18
Jun

Εκθέσεις Detrop (Θεσσαλονίκη) & Foodexpo (Αθήνα) 2015

Η εταιρία μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στις εκθέσεις DETROP&FOODEXPO που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Βραβείο Superior Taste Award για τις ελληνικές Λιαστές Τομάτες
04
Jun

Βραβείο Superior Taste Award για τις ελληνικές Λιαστές Τομάτες "μακεδονική γη"

Άλλη μια σημαντική διάκριση για την "μακεδονική γη"! Οι 100% ελληνικές Λιαστές Τομάτες έλαβαν το βραβείο ανώτερης γεύσης Superior Taste Award.